NVIO Namdal har i 2018 hatt en rekke aktiviteter for veteraner og deres familier.

 

Familietur til Namsskogan Familiepark

Dette er blitt en årlig tradisjon i laget vårt. Vi tar med nærmeste familie og mønstrer opp i familieparken for å se på dyrene, delta på aktiviteter og grille og hygge oss. I 2018 var vi over 30 personer inne i parken med stort og smått. Dette er et flott tiltak som favner om veteranen og hans familie og setter fokus på "veteranfamilien". Dette er noe vi ønsker å gjøre også i 2019. Tiltaket er sponset av lokallaget som betaler inngang og holder grillmaten. Aktiviteter som koster ekstra inne i parken betaler familiene selv.

 

Laksefiske i Namsen


I år ble det også arrangert en fisketur i Namsen for veteraner. Det ble ikke så mange lakser på oss, men vi hadde det svært koselig og praten gikk løst. På slike turer er det viktig med god mat og litt drikke av kvalitet - så det ble grillet utpå ettermiddagen. Her var vi 10 stykker som var med, men siden det var mange som visste om det fikk vi besøk på dagen av flere veteraner som nøt godværet på motorsykkelryggen. Kjempetrivelig var det. Det ble litt mat på dem også.

 

     

Det var flott på elva når vi kom. Kaffen er på kok over bålet. Det var ei nydelig natt.
Foto: Ronny Wollert Andreassen

 

 

Fisketur til Zanzibar i Flatanger
Arne Fossland døde av kreft i 2017, og han ville at vi veteraner skulle få en fin samling i hans minne. Familien ordnet med at penger ble satt inn på vår konto som skulle brukes spesifikt til veteranfisketur. Dette var Arnes ønske. Derfor så ble det i 2018 arranger en fisketur til Zanzibar inn i Arne's minne.

Vi møtte opp fredags ettermiddag på graven til Arne og la ned blomster og slo av en prat med han. Deretter satte vi snuten til Zanzibar og en trivelig veteranhelg der. Det ble mye prat, god mat og drikke og fisking. Alt i Arne's ånd og til minne om han.

 


Det var et fantastiskt flott vær og en flott plass. Vi kunne sitte ute hele kvelden om vi ville.

Her en "selfi" av Ronny og Gunleif.

Foto: Ronny Wollert Andreassen

Juleavslutning for veteraner

Hvert år så har vi juleavslutning.
Da er det god julemat og god juledrikke som gjelder. Dette bruker vi å ha siste fredag i november hvert år.
Det skjer på "Kontoret" i Namsos - nærmere bestemt på konferanserommet i kjelleren. Vi hygger oss her og går på pubben senere på kvelden.
Det bruker å være god oppslutning på julebordet.


Vi minnes de som ikke er sammen med Da har vi kommet oss til bors og fått oss god julemat.
oss lengre.

Foto: Jon Hildrum